Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Wednesday, December 31, 2008

ahaksss....

uiksss... dah kul 4.30 mate segar lagi ni. sok keje. sure! budak2 tu kena marah. huhuhu...xpe! minggu ni last aku masuk kelas. pasni dorang dah tak kena marah ngan aku. budak2 tu poyo je. bile aku kate nak benti. dorang pun cakap "kalau akak benti ktorg pun nak benti lah." wakakakaka... macam la aku tak tahu dorang suke aku benti. xdo dah kena marah. kena denda. or kdg2 kena rotan.... muahahahahahaha...

aku gertak dorang. aku cakap "habislah korang minggu depan ade guru baru. garang wooo! kalau korang buat perangai je. dia angkat korang letak atas bahu,pastu dia campak korang kat luar kelas."sengal je dorang percaya cakap aku... ekekeke... apo la. yang pasti mule2 guru tu mungkin tak garang. tapi lama2 aku pasti dia akan jadi rimau ngan perangai budak2 tu. ahakss... dorang baik.. cuma kdg2 nakal skit. nama pun budak2. ade kakak tu umur 33. selalu kena tegur ngan aku. adehhhh... tu y susah klo ajo orang y lebih tua. kalau tak tego. susah. klo tego susah. tapi seb bek akak tu jenis tak kesah ngan perangai aku. kalau tak. aku suruh je dia dok kelas mak aku. senang citer. tapi... sedey gak... sebab tahun depan dah xde orang nak celebrate bday aku. akakakakaka... dapek hadiah laie... tu y best.

hurmm... sayang sebenarnya nak tinggal budak2 ni. sebab aku dah anggap dorang macam adik2 aku. walaupun perangai dorang kadang. wat aku GERAM! tapi aku sayang dorang. bagi aku, dorang terlalu baik, cuma tersalah langkah dengan darah muda. aku harap dorang berubah, and aku nampak banyak perubahan pada diri dorang, cuma bagi yang taknak berubah, memang payah la. kena bom pon, klo dah xnak berubah. xjalan. huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami