Posts

Showing posts from March, 2012

Rindu~

Image
Nokhtah cinta buat seorang suami… Abg . . . Maafkan syg jika ada kekurangan saat syg menjadi pendamping abg Maafkan syg  jika terlalu banyak khilaf yang menconteng kasih sayang kita maafkan syg jika abg pernah rasa terabai jujurnya, abg adalah pinjaman allah yang sangat terindah syg akui, dalam syg cuba menjadi yang terbaik untuk abg masih ada ketidaksempurnaan yang syg terlepas pandang Terima kasih ea..  sebab selalu jadi kawan dan suami yang baik untuk syg abg. . . seandainya. . . jika esok mata kita berpaling dan itu adalah tolehan kita yang terakhir dan jika saat itu tiada kesempatan untuk syg melafaz kata tolonglah!  maafkan segala khilaf dan ketidaksempurnaan syg sebagai isteri kuatkan hati dalam jalan agama sabarkan jiwa dalam menahan amarah kerana syg tahu abg adalah lelaki soleh syg love u forever~ hingga ke syurga. Mood Rindu~

baby ibu~

Image
Cepat rasenye masa berlalu. . . pejam celik2! rupanya lagi 7 minggu aku akan bersalin adehhh.. berdebar2 rasenye dulu sblm kawen.. aku sll cakap " klo deqyah bersalin nanti.. mase ngah tran nanti pes sekali deqyah nak tunjuk ~PEACE~" ingatkan kakak2 aku dah lupa rupanya sampai skunk dorg ingat dorg cakap.." ktorg nk tgok ko sempat ke x.. tunjuk ~PEACE~" hehehehehe. nyway, 33 minggu nie perut agak xselesa xleh tido malam agak sakit sikit bila bby men tendang2 nyway.. still sweet! weeeeee~! but... y bestnye pewot aku kecik jeeee sampaikan klo g kedai jln sorg2 siap ade mamat yang senget dok men siul2!! ea ehhhh!! pang! kang... alhamdulillah la harap sglnya berjalan dgn baik ermm.. baru2 ni scan doter kate "BABY BOY!" but... abg aku ckp "BABY GIRL" hehehehe so, kt tunggu la bile dah due nanti jeng! jeng! jeng! apa pun... aku tak kesah bby boy or girl yang penting bby sht cume 1 je xsabo nak tgok rupa sape rupa aku ke? rupa encik zizan ke? hihihihi