Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Saturday, January 10, 2009

mood sengal

Hari ni aku rasa sengal sangat... mood mcm hampeh! ngah sedap2 chat kat irc, tetibe aku rasa sangap sangat, mcm bengang kat seseorang... adehhh..

selalunya irc tempat aku gelak ketawa, buangkan semak kat pale aku. tapi hari ni, makin lama aku dok kat irc rasa makin semak pale aku. aku trs type Quit dan mengkuitkan diri.
hati rasa xsedap! macam nak marah je. kan sedap klo ada orang yang leh aku marah. bior dia jadi mangsa mood sengal aku hari ni. uhhh!

hurmm... entah la, aku pun tak paham, rasa mcm ada sesuatu yang mengusik hati aku, yang membuatkan aku rasa xselesa. aku rasa badmood sangat. nak tido la... benci la...

1 comment:

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami