Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Friday, April 29, 2011

Cerita Hari Jumaat

Semalam tido lewat sangat
terbalik ke kiri, ke kanan, terlentang. menerap
but mate still terbuka
sampai kul 5am
kul 6.30 terjaga. . sebab ada hamba allah sms
subuh!!!!
aiyarkkk!
hujan memang lebat gile
sedap je tido
nyway. . thanks sgt kat hamba allah tu
semoga allah permudahkan segala urusan dia
hakikatnya. .
aku xkenal dia. dia pun xkenal aku
tapi syukurlah, allah bukakan hati dia untuk sms aku subuh2
kalau tak . . adehhhh. .
bangun tido. . terus gi blk air amek wudu`
chek baby y aku jaga. . tembus ke tak dia nih
adehhhhhhh. .  tembus!
semalam sebelum tido aku dah tuko pampes dia
still tembus?
terdetik dalam hati aku "ahhhh! geramnye. . ."
cepat2 aku pujuk hati aku
"sabar deqyah. . ni baru anak org. nanti klo ko kawen. ade anak.. sorg or 2.. or 3. . mcm mane lak? xkan ni pun nak melenting.. cool! cool! hadiah di pagi jumaat" . aku memang pakar bab pujuk hati. so! small matter.
aku solat. . wirid ringkas. gi kat baby. . korek2 idunk dia. main2 telinga dia. sampai dia jaga. ehehehe. waktu y paling syok. . sbb ini waktu dia akan marah2. . weeeee!
cian baby. . tapi nak wat mcm mane
dia kencing tembus
nak atau tak. . tetap kena bersihkan dia
seb bek aku lapik tempat tido dia ngan toto tebal
so! xdelah kena tilam cute aku tu. walau pun sebelum ni tilam tu memang telah dirasmikan dengan air tencing dia. adehhhhh. . seb bek baby. . kalau bapa baby. . pang! pang! pang!
ahahahahaha. . 
so! hari ni tilam aku selamat.
pas bersihkan segala yang terkena najis
aku watkan baby susu
aku baring sebelah dia
aku polok dia
dia polok aku
assseyyyy! bukan baby je tido
dengan aku2 sekali hanyut
sedo2 je kul 11am. .
tengok baby. . 
ayyarkkkkkkkk!!!
tembus lagi???????
ngan toto selimut aku pun kena
sekali ngan tilam cute aku??
lame aku dok termenung. .
adehhhhh. . " mase tu gak terfikir..."
padan ngan muka aku
tadi dah bangun gi tido balik wtpe. ..
huwawawawawa!!
angkat baby. . menangis2 dia kena kaco kali kedua
sorrylah baby. . 
"jaga baby. . memang ajar aku erti kesabaran.."
nyway. .  terubat rasa hati. . bile pas mandikan baby
dia polok and ceom aku
den memang lomahhhh! klo kena polok ngan ceom
pandai main politik baby nihhhhh
adehhhhh..
pas bersihkan tilam and  apa y patut
gerak gi umah mak
basuh 2 toto
bagi baby makan
layan tv sambil tunggu toto siap
petang kirim kat mak pampes PETPET
harap malam nanti baby tak tembus
penat cikit hari ni. .
lagi2. . bile nak balik umah kena daki bukit
sebelah kiri pegang tangan baby
sebelah kanan pegang toto ngan beg
dah mcm mak org aku nih
lalu depan plaja2  lelaki  lak tu
lantak kat kome lah nak kate aku apa pun
yang penting! hidup harus COOL!
wink wink wink wink!
sampai umah tangan aku menggigil
sebab letih daki bukit ngan baby and barang
adehhhh. . my sweet home ( tinggi bebeno)
nyway. . pas baby ni beso. . dia kena kawen ngan anak aku
itu pun klo aku kawen. . . kehkehkehkeh


No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami