Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Saturday, February 11, 2012

sometime~


sometime. . .
rasa macam tak caye yang aku dah kawen
walau pun, dah ada baby dalam pewot aku nie
and. . . klo my asben ngah tido
rasa tenang sangat tengok muka dia
and dalam hati .." ini rupanya suami aku"
nyway... aku bersyukur sgt dapat asben mcm dia
coz.. walau pun dia agak "panas skit.." hihihi
tapi dia alwez wat aku eppy ngan dia
hari ni banyak sgt lak request dia
"abg nak mandi air terjun ngan plaja laki leh?"
" wat kan abg cekodok leh?"
"masakkan nasi goreng leh?"
hehehehehe~
boleh syg
enytg 4 u.
but... yang xbestnye
ngah syok2 msk nasi goreng
gas lak habis
GrRrR... BERANGIN JE
nyway.. sebenarnya.
gas tu dah bertahan selama setahun lebih
dari sblm aku kawen
itu menandakan
yang aku nie memang tak rajin untuk ke dapo..
kikikikiki
but.. pas kawen bawu la rajin sikit2
tu pun sbb my asben selalu nak aku msk
bezanya...
dulu.. klo nak mkn pape
"mak....."
skunk...
"sygggg....!" huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami