Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Thursday, February 2, 2012

~peace~


salam. . .
Tetibe je rasa nak share pengalaman waktu peknen
nyway, kandungan Deqyah dah msk 28 minggu
mcm mane perasaan Deqyah ea?
GrRrRr.. ade 1000 rasa yang bermain dalam fikiran
tak sangka dah nak jadi ibu
hari2 dok gelek2 pewot
"mcm mana la rupa anak ibu ni ea..." hihihihihi
pes day Deqyah tahu
yang Deqyah peknen
Deqyah lari laju2 turun 35 tangga gi umah kakak ipar (umah atas bukit)
nak kompem betul2
"betul ke, aku peknen nihhh?" wink2~
pas kompem kakak ipar cakap.. " POSITIF WEHHH.."
terus dail no my asben
"sayang peknen!!!!!!"
teruja la encik somi saya tue
hehehehe
nyway.. masa 1month xth Deqyah peknen tue
ktorg ade men ice keating kat sunway
Sedap je Deqyah jatuh golek2 kena langgar
tapi alhamdulillah... takde pape y jadi
awal peknen...
kaki sebelah kanan sakit gile
tiap2 kali bangun tido
rasa kaki takleh gerak
nak jalan pun rasa sakit sgt
urut 3 kali
pastu baru ok
bile dah msk ke angka 7 bulan nie
ada rasa teruja yang teramat sangat
lagi2 bile baby men tendang2
adehhhh... rasa geli2
kadang2 tergelak sendiri
"nak jadi ibu dah aku erkkk... rasa mcm xcaye je.."
heeeee
nyway.. malam memang susah nak tido
sebab mase tu la baby aktif men tendang2
sekali baby tendang
sekali Deqyah bunyi " auwssss"
hohohohoho..
anak pes la kate kan
agak sengal2 sikit
encik somi lak
bile dia nampak baby gerak2
terkekek2 dia gelak
aishhhhh!
ermmm..
"ibu sayang baby..."
boleh mcm tue? hihihihihihi
~peace~!

No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami