Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Saturday, May 30, 2009

uhhhh!!

ahhh! hairan. . .
susah aku nak paham hati lelaki ni
time kite ngah syok gile kat dia
sayang tahap cipan
leh lak.. dia tinggalkan kite
dengan alasan yang kunun2nye munasabah
bagi dia la munasabah
bagi aku?
watcaaaaa!!
rasa nak je aku kasi silat harimau
time dia say good bye dulu
tapi skunk. . .
leh lak dia kate syg aku sgt2..
uhhh!! dia ingat aku ni ape?
anak patung?
xde perasaan?
haaa.. padan muke
terase la tu klo bace
tak kire..
aku bengang!!!
bile dah say good bye
xyah la citer psl syg
psl mase depan
dulu.. xnak hargai kehadiran aku
senang2 je tinggalkan aku
uhhh!! aku marah!!!
hai.. lelaki..lelaki..
tau x..
skunk nih
ade someone yang amek berat psl aku
lebih dari dia..
mcm mane?
xkan nak wat citer cinta 3segi
so! skunk dia happy?
ade org len yang syg aku
yang amek berat psl aku
happy?????
dia tipu. . .
dulu kate xkan buat aku menangis
takkan buat aku susah hati
tapi sume punca aku mengong
sume sebab dia
uhhh! skunk ape kes?
memang dulu aku merajuk
sampai minta benda bukan2
tapi klo dia betul2 syg aku
dia xkan buat aku sengal mcm ni
waaaaaaaa!!!
jgn la usik2 lagi hati aku
apa yang dah berakhir
biarkan je berakhir..
sebab aku dah letih untuk mengharap
dia kate nak bagi perhatian pada aku
for what?????
masih bermakna ke?
ahhh!!






1 comment:

  1. siapakah yg slalu mmbuatkan azie cmni..jgn mgharap sesuatu yg blum pasti wahai azieku,brtnglah..
    sesungguhnye ade yg lbih bek yg disediakan untukmu....
    jgn tangisi sesuatu yg merobek hatimu..msih ade yg syg.....

    ReplyDelete

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami