Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Friday, August 21, 2009

iskk..iskk..iskk.. .

Wanita 1: sayang, u cintakan i?

Lelaki : iskk, u ni.. of course la I cinta kan u. sgt2 tau. Klo u xde mati i..

Wanita1: betul?

Lelaki: ye sayang, I tak tipu.

Wanita1: u ni, jangan la raba2 i..
Lelaki: I raba sikit je sayang

Wanita1: taknak la. . klo terlanjur mcm mane?

Lelaki: kita kawen la.. I jumpa parents u

Wanita1: betul? U nak kawen dengan i?

Lelaki: betul sayang. . . sumpah. . u diam je .. jgn ckp ape2. I pegang skit2 je.

SETAHUN LEPAS TU. . .

Wanita1 : sampai hati u. . . tipu i.. dulu u kate nak nak kawen dgn i. tapi bile u dah dapat. U
kawen dengan perempuan lain..


Lelaki : I lelaki, u ingat I nak kawen dengan perempuan yang senang2 I boleh dapat? I nak perempuan yang suci.. bukan mcm u. yang senang2 bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami. U ingat I bodoh nak kawen dengan u?

Wanita1: sampai hati u ckp mcm tu, dulu. . mase u nak.. mcm2 janji manis u bagi. Tapi skrg u salahkan i?

Lelaki: I lelaki . . I Cuma uji u. . tapi u bagi. . I ambil la. .
Wanita1: U memang jantan tak guna. . I menyesal kenal dengan u

Lelaki: u menyesal? Tapi I puas. . jgn lupa datang kenduri I nanti.

Wanita1: u akan dapat balasannye nanti . .

MALAM PERTAMA LELAKI DAN WANITA2

Lelaki: sayang. . . I love u so much. .

Wanita2: me 2 sayang. .

Lelaki: I bertuah kawen dengan u.

Wanita: I pun, sayang.. I ada something nak bagitahu u

Lelaki: apedia sayang?

Wanita2: sebenarnya.. u bukan lelaki pertama yang tido dengan I . . I pernah tido dengan semua teman lelaki i. . untuk suke2. . . cari kepuasan . . tapi bile nak kawen. . I cari lelaki baik mcm u untuk jadi suami i. . u tak kesahkan?

Lelaki: WHAT??????????????????

ahahaha.. ape moralnye kat sini erkk. .

-merpati itu aku-

No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami