Sudi tak Polow Deqyah? wink2~

Thursday, February 18, 2010

untuk yang merajuk

Awak. . .
janganlah merajuk lama sangat
kite xbiase bile awak xde
dulu. . mase kite susah hati
org pertama yang kite ingat
adalah awak
mase kite eppy
awak gak org per1 yang kite cari
sebab awak special sgt
awak. . . .
kite ingat lagi tau
awak pernah cakap ngan kite
"walau seburuk mana pun kite, awak akan terima kite seadanya, and! awak xkan tinggalkan kite walau apa pun yang terjadi."
tapi sekarang. . .
awak kat mane?
kite cari awak kat merata2 tempat
tapi tak jumpe
awak dah tak sayang kite?
dah tak perlukan kite mcm dulu?
awak. . .
awak taukan. . .
kite sayang awak banyak mane?
awak taukan
awak penting sangat bagi kite?
awak. . .
maafkan kite
klo awak terasa ngan sikap kite
tapi, kite nak awak tau
kite selalu cuba yang terbaik
untuk buat awak gembira
tapi, klo awak tak gembira ngan kite
biar. . pasni kite lak yang merajuk ngan awak
baru awak tau
mcm mane sakitnye merindu. .
awak. .
miss u sangat

(bukan untuk sape2. hanya untuk awek or pakwe y merajuk)
peace...


No comments:

Post a Comment

Me selalu Bace, Sume Yg awak Tulis. . .

Follow Post Terbaru Dari Kami